Hierbij een impressie om nog even na te genieten. Voor diegene die wij daar hebben mogen treffen, hartelijk dank voor uw bezoek! We kijken graag samen met u terug op een zeer geslaagde Salon Residence. We hebben vele enthousiaste bezoekers mogen verwelkomen op onze stand, de Lounge van Boutique Hotel Residence in het Singer in Laren. Graag nodigen we u uit voor een bezoek aan onze showroom om u te inspireren en adviseren. U bent van harte welkom.

Kunst in het interieur is voor Wolterinck altijd al een vanzelfsprekend onderdeel. Dit was op onze stand dan ook onmiskenbaar. Wij mochten tijdens de Salon een inspirerende masterclass over dit onderwerp verzorgen.
Een prachtige en unieke verzameling kunstwerken was hier te zien. Huub en Adelheid Kortekaas, Carolien van der Heijden, Guy Leclef, Pépé Grégoire, Thierry Martenon, Martine Demal, Joseph Cals, Kees Barten, Frans Polman. Allemaal kunstenaars waar wij veel mee samenwerken en waarvan doorlopend werk te zien is in onze showroom.

De vintage kroonluchter van VENINI glas zorgt voor de finishing touch, een uniek object geselecteerd door Wolterinck. Onderdeel van de collectie objecten die in de Styling zijn toegepast. Een van de meest gefotografeerde items tijdens de SALON.

De mix van materialen bepalen dit unieke karakter. Leisteen in combinatie met een kast op maat waarin de verlichting is geïntegreerd. Ons team adviseert u graag over de mogelijkheden op maat.

De primeur voor Nederland is de nieuwe collectie van Verden by Wolterinck. Deze prachtige, zeer royale chaise longues zijn nu in onze showroom te zien. Leverbaar in diverse maten en stof combinaties.