Nieuwe Verden Collectie

14/04/2017


Met trots hebben wij tijdens de Salone del Mobile in Milaan onze nieuwe Verden collectie mogen presenteren. De collectie is uitgebreid met een nieuwe bank, salontafel en eettafel.

Lees meer

Uitnodiging

24/03/2017


INVITATION Salone Del Mobile 4-9 april 2017.

Lees meer

Stylist(e)

01/03/2017


Stylist(e)

full time

 

De opdracht
Als Interieur stylist(e) vertaal je de wensen van de hoofdzakelijk particuliere klanten m.b.t. interieur-inrichting, -stoffering, verlichting, kleuren en materialen naar concrete creatieve voorstellen in de Wolterinck stijl en zorg je voor de realisatie van deze projecten, vanaf het eerste klantencontact tot oplevering op locatie. Daarnaast bepaal je mede de invulling van de creativiteit van het bedrijf op het gebied van eigen collecties. Je bedenkt interieurs, verzorgt de uitwerking en styling ervan en verzorgt de begeleiding tijdens de realisatie van deze projecten.

Lees meer

Manager Interior & Styling

01/03/2017


Manager Interior & Styling.
full time

De opdracht:
De Manager Interior and Styling vertaalt de wensen van de klant m.b.t. in/exterieur naar concrete creatieve voorstellen in de Wolterinck stijl en zorgt voor de realisatie van projecten, vanaf verkoop tot oplevering op locatie. Daarnaast bepaalt hij/zij mede de invulling van creativiteit van het bedrijf op het gebied van eigen collecties. De Manager Interior and Styling rapporteert in lijn aan de Algemeen Directeur (algemeen) en functioneel aan Creatief Directeur (m.b.t. creativiteit). Werkt zeer nauw samen met de afdelingen Design, Inkoop en Retail.

Lees meer

Senior Tuin- en Landschapsarchitect

26/02/2017


Senior Tuin- en Landschapsarchitect

40 uur per week


De rol:
Je leidt zelfstandig (complexe) tuin- en landschapsprojecten in binnen- en buitenland waarbij je (in samenspraak met Marcel Wolterinck) ontwerpt, uitwerkt en presenteert aan klanten. Daarnaast draag je mede zorg voor het acquireren van nieuwe opdrachten.

Lees meer

Nieuwe collectie voor VERDEN

21/05/2015


Tijdens de bekende meubelbeurs Salone del Mobile die in april in Milaan heeft plaatsgevonden, heeft Linteloo de nieuwe Verden by Wolterinck collectie gepresenteerd.

Lees meer

WOLTERINCK INVITES: MART VISSER

23/04/2015


WOLTERINCK INVITES: MART VISSER

Lees meer

Wolterinck Store Laren beste Woonwinkel

15/12/2014

foto: Raphaël Drent

Vanmiddag is op de Excellent Wonen en Leven Beurs in Rotterdam de Wolterinck Store in Laren uitgeroepen tot beste woonwinkel van Nederland.

Lees meer

Excellent Wonen en Leven Beurs

17/10/2014


Net als vorige jaar was Wolterinck dit jaar aanwezig met een prachtige stand op de Excellent Wonen en Leven beurs in Eindhoven.

Lees meer